+31(0)6-53899085 info@lowbudgetvloeren.nl

Gietvloeren

LowBudgetGietvloeren

LowBudgetVloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige 2 componenten gietvloeren. Het egaliseren is in sommige gevallen nodig om een goede basisvloer te creëren wat het eindresultaat ten goede komt.

De bestaande ondervloer wordt goed geschuurd, gestofzuigd en voorzien van een hechtprimer. Als de geëgaliseerde laag goed droog en uitgehard is wordt deze weer geschuurd en gestofzuigd. De vloer is nu geheel vlak en klaar om een gietvloer aan te brengen.

Wij kunnen uw ondervloer al egaliseren vanaf 6,50 € per m2. (inclusief materiaal exclusief 21% b.t.w.)

Het aanbrengen van een gietvloer kan in elke RAL of NCS kleur. De gietvloer is zeer strak, modern en slijtvast. Het aanbrengen van een niet verkleurende PU gietvloer kan al vanaf 60,00 € per m2 (inclusief materiaal exclusief 21% b.t.w.).

De prijs per m2 wordt bepaald aan de hand van het benodigde aantal m2. Wij komen vrijblijvend de ruimte(s) inmeten, ondervloer beoordelen en u adviseren over de uit te voeren werkzaamheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier, of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Impressie foto’s

Wilt u meer informatie of een offerte?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact